Coneix a les i els protagonistes de IN i descobreix, mitjançant tècniques d’interpretació del patrimoni, com construir un món més sostenible.

agroeco serv

Agroecologia

Mandarina és la Superheroïna dels aliments ecològics i de km 0. Ara és l’hora d’unir-se a la Lliga Anti-Globàrium per a recuperar les llavors tradicionals i les receptes de sempre per aprofitar-ho tot. Aprenem a cultivar a l’hort escolar, a alimentar-nos de forma saludable o què és això de l’agroecologia.

Gestió dels Residus

Ja han aplegat Miss R i els 4 Magnífics del reciclatge. Amb el lema «El millor residu és el que no es genera», lluita incansable contra les deixalles. Si vols unir-te a la lluita contra les deixalles i la contaminació de boscos, mars i oceans, aquest és el teu equip.
gest res serv
recon serv

Reconexió

Amalur, des de ben xicoteta, reivindica la necessitat de connectar amb la natura, tant a les ciutats com fora d’elles, per cuidar la salut i augmentar la resiliència. L’hort, el pati, o els espais naturals són llocs immillorables per incrementar la nostra salut física i mental. Ens acompanyes?

Transició energètica

Fa uns anys, un tècnic electricista i una científica foren acomiadats per desemmascarar una trama de les companyies elèctriques per incrementar el consum. Hui sobreviuen com a Superherois. Si tens problemes amb el rebut de la llum i te’ls trobes, tal vegada podran ajudar-te.
trans energ serv
cons patr serv

Conservació del patrimoni

La nostra missió principal és la de cuidar el patrimoni natural i cultural. Socis/es, amics i amigues i voluntaris, tant d’ací com de tota Europa, fem custòdia del territori, cuidem dels pol·linitzadors, conservem els ecosistemes i reintroduïm espècies quasi perdudes.

Editorial

A IN tenim la nostra pròpia editorial. Punxa ací per a escodrinyar els nostres llibres.
edit serv
turis serv

Turisme

El turisme en trellat i compromès amb el territori ens pot donar grans sorpreses, com conèixer tot un déu com Neptú en els itineraris interpretatius teatralitzats, aprendre d’un mestre artesà i moltes altres vivències.