Conservació

port conserv
El nostre patrimoni està en perill. Ecosistemes degradats, artesania en desús, cultura esborrada… Per això, a Interpreta Natura aportem recursos i busquem solucions i col·laboracions per contribuir a la seua recuperació, protecció i conservació.
null
Organització de jornades de Responsabilitat Social Corporativa.
null
Campanyes de micromecenatge
null
Execució de projectes de restauració d’hàbitats i ecosistemes
null
Assessorament i participació en projectes de custòdia del territori
null
Organització de voluntariats ambientals
Forest Lab
És el nostre projecte estrela. Un espai forestal de 35000 m² que IN custòdia a la Vall de la Casella d’Alzira on experimentem totes aquelles tècniques que poden ajudar a recuperar i millorar els ecosistemes.
Permabosc
Continuant amb els projectes de custòdia del territori, aquest espai de 15000 m² localitzat a la Vall d’Aigües Vives pretén convertir-se en un lloc de referència en l’àmbit ambiental per a la població local al costat de la Via Verda de l’Antic Trenet.

Reviu el Territori

Per a nosaltres la cura de la fauna també és fonamental, per això treballem per a la recuperació d’espècies com els ofegabous, els triops o els crancs autòctons millorant el seu hàbitat i duent a terme accions de sensibilització tant per a la població com per a la comunitat escolar.
SAURI
No ens podem oblidar de la R+D. Investiguem sobre noves tècniques que ajuden a combatre el canvi climàtic amb projectes com el SAURI sobre aprofitament d’aigua a les reforestacions. Premiat per la UPV.
Frog Paradise
I per a lluitar contra els incendis forestals, treballem per la rehabilitació d’antigues basses de reg en runes per convertir-les en infraestructures per a la recuperació de l’ecosistema lligat a construccions i punt d’hidrants que faciliten l’extinció d’incendis forestals.

Coneix de primera mà tot el que podem fer per tu