01

La Nostra Història

Interpreta Natura és una associació no governamental, sense ànim de lucre, inscrita en el Registre Autonòmic d’Associacions, unitat territorial de València, secció Primera amb el número CV-01-056009-V.

Està formada per un equip especialitzat en la interpretació del patrimoni natural i cultural amb finalitats de sensibilització per a la conservació. Entre nosaltres es troben professionals experts en camps com la pedagogia, la interpretació, les arts, la història, el desenvolupament sostenible en el medi natural o la gestió de projectes.

Interpreta Natura va ser fundada en 2016 per a conjuminar inquietuds i esforços, com bé reflectixen els nostres estatuts. Així que si compartixes la nostra filosofia i necessites una xicoteta espenta, una mica d’assessorament o companys de camí, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres.

asociacionismo

Associacionisme

sinlucro

Sense ànim de lucre

interpreta

Interpretació

conserva

Conservació

02

Forma Part

Som una de les associacions amb més activitat en el sector mediambiental de la Comunitat Valenciana. Tu també pots formar part de la nostra família que treballa per construir un món més sostenible. Fes-te soci/a, participa en voluntariats o simplement gaudeix de les nostres activitats. 

Si vols associar-te o rebre informació sobre les nostres activitats inscriu-te.

Si vols col·laborar amb nosaltres, participar en les nostres activitats i projectes, pots optar per ser voluntari/a.

Emplena la fitxa i fes-nos-la arribar degudament emplenada i contactarem amb tu per a informar-te dels detalls.

null

UNEIXTE AL PROJECTE

FORMA PART D'INTERPRTA
FES-TE SOCI/A

03

Grans Projectes

En aquesta secció podràs consultar els projectes més destacats. Amb la finalitat de conservar el patrimoni natural, històric i cultural, treballem cada dia gràcies al talent i esforç de les nostres sòcies i socis.

En Interpreta Natura apostem pel foment de la unió, la col·laboració i la cooperació entre col·lectius amb la mateixa missió i visió pel patrimoni natural, històric i cultural i per això sumem esforços amb les següents entitals, les quals recomanem i avalem:
FIreLeaders_LOGO
REVIU LOGO_Color AF traz
Sempre i prop_logo
ERA
LOGO FOREST LAB

04

Custòdia del Territori

La custòdia del territori és un acord entre el propietari d’un terreny i un col·lectiu interessat en la conservació del medi natural, cultural i paisatgístic.

Totes dues parts col·laboraran en el desenvolupament d’activitats destinades a la protecció de la natura, oferint al mateix temps oportunitats socials, culturals, educatives i d’oci a la comunitat local.

Els nostres esforços se centren en el desenvolupament d’accions que aconsegueixin enamorar a les persones dels tresors heretats, amb l’objectiu que es preocupen per la seua conservació.

Els projectes “Forest Lab” (Vall de la Casella) i “Permabosc” (Vall d’Aigües Vives) són l’eina dels nostres èxits i exemple del nostre compromís.

05

Cooperem
Interpreta Natura, com a entitat sense ànim de lucre, manté un compromís amb la societat i en pro de la conservació de patrimoni natural, històric i cultural. Per això, part dels beneficis obtinguts de la nostra activitat són invertits en el suport i finançament de projectes pel bé comú i la conservació del patrimoni.

06

Teixint Xarxes

Col·laborem amb

En Interpreta Natura apostem pel foment de la unió, la col·laboració i la cooperació entre col·lectius amb la mateixa missió i visió pel patrimoni natural, històric i cultural i per això sumem esforços amb les següents entitals, les quals recomanem i avalem:
abeja_silvestre[1]
AMA LOGO con borde v1.1
CEPAIM
CHELONIA
Creando redes
COOP. AGROALIMENTARIAS
flumen
Logo
hUERTA VIVA
mijares vivo
PAISAJE LIMPIO Web
Volterra
SERAFO-LOGO
cropped-Logo-Positivat-2018-300x105
Cáritas Gandia_logo
Volterra