La nostra història

Interpreta Natura és una associació sense ànim de lucre nascuda per a treballar per la conservació del patrimoni natural i cultural a través de tècniques d’interpretació.

El nostre equip

Molt divers quant a edats i experiències, el formem persones compromeses especialitzades en l’educació, l’agricultura ecològica, el medi ambient, la gestió de recursos naturals, l’edició o la història de l’art.

La nostra brúixola, els nostres valors:

  • Compromís i transparència
  • Independència política i religiosa
  • Solidaritat, tolerància, interculturalitat i igualtat
  • Educació i transformació social
  • Sostenibilitat

Missió

Donem significat als trets naturals i culturals perquè siguen estimats i conservats.

Com a associació sense ànim de lucre, destinem els beneficis de les activitats que realitzem a fins com: planificar i executar programes interpretatius en espais naturals i llocs d’interés historicoartístic, augmentar el compromís social amb el medi ambient i els recursos culturals, fomentar l’educació per a la sostenibilitat com una manera de vida, defensar els nostres boscos i el paisatge o secundar i crear iniciatives contra la despoblació.

Forma part

Som una de les associacions amb més activitat en el sector de la protecció del patrimoni de la Comunitat Valenciana. Associar-te a Interpreta Natura té molts avantatges:

  • Pots fer pràctiques professionals
  • Fer el teu TFG o TFM amb nosaltres
  • Portar els teus propis projectes perquè t’ajudem a fer-los realitat
  • Coneixeràs molta gent que treballa en el sector
  • I, també pots treballar amb nosaltres en projectes de l’associació

A més, t’informarem del fum d’activitats que preparem al cap de l’any i on podràs participar sempre que ho desitges.

form part

Tu pots formar part d’aquest equip. Fes-te soci o sòcia, t’estem esperant.

cust terr img

Custòdia del Territori

La custòdia del territori és un acord entre el propietari o propietària d’un terreny i un col·lectiu interessat en la conservació del medi natural, cultural i paisatgístic. Totes dues parts col·laboraran en el desenvolupament d’activitats destinades a la protecció de la natura, oferint al mateix temps oportunitats socials, culturals, educatives i d’oci a la comunitat local.

Els nostres esforços se centren en el desenvolupament d’accions que aconseguisquen enamorar a les persones dels tresors heretats, amb l’objectiu que es preocupen per la seua conservació. Els projectes Forest Lab (Vall de la Casella) i Permabosc (Vall d’Aigües Vives) són l’eina dels nostres èxits i exemple del nostre compromís.

Cooperem

Interpreta Natura, com a entitat sense ànim de lucre, manté un compromís amb la societat i en pro de la conservació del patrimoni natural, històric i cultural. Per això, part dels beneficis obtinguts de la nostra activitat són invertits en el suport i finançament de projectes pel bé comú i la conservació del patrimoni.
log-forest-lab-cust-terr

Teixint Xarxes

Col·laborem amb:

En Interpreta Natura apostem pel foment de la unió, la col·laboració i la cooperació entre col·lectius amb la mateixa missió i visió pel patrimoni natural, històric i cultural i per això sumem esforços amb les següents entitals, les quals recomanem i avalem: