01

La Nostra Història

Interpreta Natura és una associació no governamental, sense ànim de lucre, inscrita en el Registre Autonòmic d’Associacions, unitat territorial de València, secció Primera amb el número CV-01-056009-V.

Està formada per un equip especialitzat en la interpretació del patrimoni natural i cultural amb finalitats de sensibilització per a la conservació. Entre nosaltres es troben professionals experts en camps com la pedagogia, la interpretació, les arts, la història, el desenvolupament sostenible en el medi natural o la gestió de projectes.

Interpreta Natura va ser fundada en 2016 per a conjuminar inquietuds i esforços, com bé reflectixen els nostres estatuts. Així que si compartixes la nostra filosofia i necessites una xicoteta espenta, una mica d’assessorament o companys de camí, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres.

asociacionismo

Associacionisme

sinlucro

Sense ànim de lucre

interpreta

Interpretació

conserva

Conservació

02

Forma Part

Som una de les associacions amb més activitat en el sector medi ambiental. Forma part de la nostra família que és sinònim de creixement, de qualitat i de solucions. Treballem per a fer un món més sostenible.

Si vols col·laborar amb nosaltres, participar en les nostres activitats i projectes, pots optar per ser voluntari/a.

Emplena la fitxa i fes-nos-la arribar degudament emplenada i contactarem amb tu per a informar-te dels detalls.

DESCÀRREGA LA SOL·LICITUD PER A NOUS SOCIS

DESCÀRREGA LA FITXA PER A SER VOLUNTARI/A DESCARREGAR

03

Custòdia del Territori

La custòdia del territori és un acord entre el propietari d’un terreny i un col·lectiu interessats en la conservació del medi natural, cultural i paisatgístic.
Totes dues parts col·laboraran en el desenvolupament d’activitats destinades a la protecció de la naturalesa, oferint al mateix temps oportunitats socials, culturals, educatives i d’oci a la comunitat local.
Els nostres esforços se centren en el desenvolupament d’accions que aconsegueixin enamorar a les persones dels tresors heretats amb l’objectiu que es preocupen per la seua conservació.
Aquest terreny és l’eina dels nostres èxits i exemple del nostre compromís.

Forest Lab

Aquest terreny de 35.000 m2 ha estat maltractat pels incendis i els efectes del canvi climàtic. Per això centrem els nostres esforços en:

– Erradicar les espècies invasores.
– Conservar el sistema de reg tradicional.
– Fomentar la biodiversitat i especialment els pol·linitzadors.
– Millorar l’ecosistema vegetal
– Incrementar la participació ciutadana.
– Previndre incendis forestals

Fundem

La Fundació Enrique Montoliu és una entitat privada sense ànim de lucre dedicada a la conservació de la fauna i flora mediterrània des de 1996.

Els seus esforços se centren en la difusió i foment de l’ús d’espècies autòctones en jardineria i en la compra de terrenys d’alt interès ecològic per a la seva conservació integral, entre ells el que tens enfront de tu adquirit en 2013.

04

Teixint Xarxes

Col·laborem amb

Establim programes de cooperació i intercanvi d’informació en les activitats i temes d’interés comuns.

Mijares viu.

Horta viva. Regió de Múrcia

El nostre granet d’arena

Perquè ens interessa el que ocurrix més enllà del nostre territori, les nostres accions tracten de donar suport a programes d’institucions de caràcter internacional.

Col·laborem en els seus dos principals projectes.

Col·laborem amb Jane Goodall conscienciant sobre la problemàtica de l’extracció de coltan al Congo per a la fabricació de telèfons mòbils. A més, ens encarreguem de recollir mòbils usats per a enviar-los a l’Institut i que puga reciclar-se aquest metall i altres components.

El nostre esforç es veurà recompensat amb l’apadrinament de ximpanzés rescatats després de la destrucció del seu hàbitat.

Som grup Arrels i Brots, la qual cosa significa que col·laborem amb Jane Goodall en el seu programa d’educació ambiental.