01

La Nostra Història

Interpreta Natura és una associació no governamental, sense ànim de lucre, inscrita en el Registre Autonòmic d’Associacions, unitat territorial de València, secció Primera amb el número CV-01-056009-V.

Està formada per un equip especialitzat en la interpretació del patrimoni natural i cultural amb finalitats de sensibilització per a la conservació. Entre nosaltres es troben professionals experts en camps com la pedagogia, la interpretació, les arts, la història, el desenvolupament sostenible en el medi natural o la gestió de projectes.

Interpreta Natura va ser fundada en 2016 per a conjuminar inquietuds i esforços, com bé reflectixen els nostres estatuts. Així que si compartixes la nostra filosofia i necessites una xicoteta espenta, una mica d’assessorament o companys de camí, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres.

asociacionismo

Associacionisme

sinlucro

Sense ànim de lucre

interpreta

Interpretació

conserva

Conservació

02

Fes-te Soci

Som una de les associacions amb més activitat en el sector medi ambiental. Forma part de la nostra família que és sinònim de creixement, de qualitat i de solucions. Treballem per a fer un món més sostenible.

DESCARGA LA SOLICITUD PARA NUEVOS SOCIOS

03

Convenis de Col·laboració

En Interpreta Natura posem molta obstinació a anar deixant xicotetes petjades (visibles i invisibles) per a complir amb el nostre compromís amb la conservació del patrimoni natural i cultural.

Estem convençuts que només entre tots es poden aconseguir grans coses. Busquem sinergies, allò que 1 + 1 pot ser molt més que dos, amb institucions amb finalitats similars als nostres.

Per això, hem signat convenis de col·laboració per a treballar en diversos camps.

Por ello, hemos firmado convenios de colaboración para trabajar en diversos campos.

Les petjades de les persones que caminen juntes mai s’esborren - Proverbi africà

Custòdia del territori

És la nostra petjada més visible: guardar, conservar, respectar i cuidar els valors i els recursos naturals, culturals i paisatgístics del territori.
fundem

Participem de forma activa en la conservació integral i progressiva naturalització de la parcel·la de Fundem en La Casella d’Alzira.

avinenca

Soci actiu de Avinença

Teixint xarxes

Establim programes de cooperació i intercanvi d’informació en les activitats i temes d’interés comuns.
mijares

Mijares viu.

huerta

Horta viva. Regió de Múrcia

Més enllà de les nostres fronteres

Perquè ens interessa el que ocurrix més enllà del nostre territori, les nostres accions tracten de donar suport a programes d’institucions de caràcter internacional.
jane

Col·laborem en els seus dos principals projectes.

selva

Col·laborem amb Jane Goodall conscienciant sobre la problemàtica de l’extracció de coltan al Congo per a la fabricació de telèfons mòbils. A més, ens encarreguem de recollir mòbils usats per a enviar-los a l’Institut i que puga reciclar-se aquest metall i altres components.

El nostre esforç es veurà recompensat amb l’apadrinament de ximpanzés rescatats després de la destrucció del seu hàbitat.

huerta

Som grup Arrels i Brots, la qual cosa significa que col·laborem amb Jane Goodall en el seu programa d’educació ambiental.

Turisme Sostenible per al Desenvolupament

La nostra associació no ha volgut perdre’s l’oportunitat que ofereix que 2017 haja sigut declarat Any Internacional del Turisme Sostenible.
turismo
codigo

Adhesió al Codi Ètic de Turisme Valencià

sueca

Jornades Comarcals de Turisme Sostenible
Coorganitzades per la nostra Associació a Macastre i Sueca, han sigut espais per a la comunicació i dinamització d’experiències entre els diferents agents que participen en activitats turístiques que busquen la sostenibilitat i el desenvolupament..

connect

 Connect Intel·ligència Turística Aplicada, associació amb innovadores idees les quales molt prompte donaran fruit en forma de projectes concrets.

04

Fes-te Voluntari/a

Si vols col·laborar amb nosaltres, participar en les nostres activitats i projectes, pots optar per ser voluntari/a.

Emplena la fitxa i fes-nos-la arribar degudament emplenada i contactarem amb tu per a informar-te dels detalls.

DESCARGA LA FICHA PARA SER VOLUNTARIO/A