Coneix a les i els protagonistes de IN i descobreix, mitjançant tècniques d’interpretació del patrimoni, com construir un món més sostenible.

SuperRAIG 2

Super Raig

Transición energética
Súper Raig i Llum són caçadors de fugues d’energia i aigua i també de factures desorbitades, tant a casa com a l’escola.

Mss R y Ramaseca

Gestió dels Residus
No hi ha dos com Miss R. Amb el lema “El millor residu és el que no es genera”, lluita incansable contra el desperdici amb l’ajuda dels 4 magnífics.
MissR
Tia Cori

Tía Cori

Agroecología
La tia Cori és la iaia d’Interpreta Natura i quina sort tenim de comptar amb ella! Ens ajuda a recuperar les llavors tradicionals i les receptes de sempre per aprofitar-ho tot. L’acompanyen Paco Llegona i Súper Mandarina.

Amalur

Reconexió
Amalur, des de ben xicoteta, reivindica la necessitat de connectar amb la natura, tant a les ciutats com fora d’elles, per cuidar la salut i augmentar la resiliència.
Amalur 3
Pau

Pau

Conservació del Patrimoni
Poques persones saben millor que Pau, el pasto, com cuidar del nostre patrimoni. Amb ell, amics i voluntaris, tant d’ací com de tota Europa, fem custòdia del territori, cuidem dels pol·linitzadors, conservem els ecosistemes i reintroduïm espècies quasi perdudes. L’ajuden algunes empreses fent RSC i col·labora amb entitats públiques o privades mitjançant convenis o projectes.

Neptu

Turisme Local Sostenible
El turisme en trellat i compromès amb el territori ens pot donar grans sorpreses, com conéixer tot un deu com Neptú en els itineraris interpretatius teatralitzats, aprendre d’un mestre artesà i moltes altres vivències.
NEPTUNO
MAGDA

Magda

Ruralitat
Magda ha pensat un nou model d’escola i lluita contra el despoblament amb projectes implicats en el territori. És la millor aconseguint la participació social.

Pi

Editorial
Descobreix la nostra editorial i embarca't en les aventures de Pi, crea un hort educatiu o comença a utilitzar la màquina de canviar el món.
PI