Educació ambiental: Gestió de residus i reciclatge

port educ amb
L’equip de Magnífics TRO, DRE, TIC i NIC, junt amb Miss R, no pot amb tant de fem com produïm. La seua missió és ensenyar-nos a adquirir uns hàbits de vida saludables per a nosaltres i per al planeta. Mitjançant les seues activitats aprendràs tècniques per a reduir els teus residus, reutilitzar i separar correctament. A més a més, també et mostraran altres tècniques com el compostatge o vermicompostatge de les restes orgàniques.
null
Tallers ambientals (reciclatge, compostatge, residus, ODS…)
null
Xerrades sobre consum conscient i comerç just
null
Neteges Libera
null
Creació d’equip verd (programa educatiu)
null
Campanyes municipals i escolars de reciclatge
Horts escolars (Espai Educatiu Comestible)
Dissenyem i adeqüem els espais a les necessitats educatives. Implementem un programa educatiu a l’entorn de l’hort escolar. Acompanyem a l’equip docent en l’ús de l’hort com a eina educativa.

Projectes d’innovació educativa
Assessorem els centres educatius en la sol·licitud i implementació dels projectes d’innovació educativa.

Tallers ambientals (km 0, agroecologia, alimentació saludable, dieta sense sucre…)
Al col·legi o a la plaça del poble. Els nostres personatges vos visitaran per acompanyar-vos en l’experiència de la salut i el consum conscient.

Exposicions itinerants
Sol·licita les nostres exposicions sobre agroecologia: l’Escape Room En busca de les llavors perdudes o les maquetes en miniatura de Som agroecològics, lluitem contra Globàrium.

Dinamització en fires i mercats de la terra
Recolzem el comerç local, els xicotets productors, l’artesania de la terra i el consum conscient i de proximitat. Per això ens podràs trobar a nombroses fires i mercats per tal d’oferir-vos un oci educatiu i de qualitat.

Coneix de primera mà tot el que podem fer per tu