Editorial

port edit
Per a donar suport a obres que creiem necessàries però que, per tindre un públic objectiu molt delimitat, potser no troben el seu lloc en editorials més grans, creàrem la nostra pròpia en 2020. Des de llavors hem publicat diverses obres tant en castellà com en valencià.

Dona una ullada a aquests llibres, no et deixaran indiferent… i te’ls enviem a casa en un pis pas.

null
Creació de materials didàctics 
null
Publicació de llibres
null
Acompanyament editorial
null
Activitats de foment de la lectura
Llavors pel futur
Ens creuries si et diguérem que poden aprendre’s de manera lúdica totes les assignatures de primària sense eixir de l’hort escolar? Doncs hauràs de creure’ns després de llegir aquesta obra increïble creada per dues mestres amb molts anys d’experiència i més ganes encara de continuar innovant en les seues classes.
La màquina de canviar el món
Un atles tan visual i ben pensat que a penes necessita paraules per a parlar-nos dels reptes socials i mediambientals del nostre segle. El millor d’ell? Que ofereix, d’una forma molt lúdica i totalment il·lustrada en cada pàgina, desenes de solucions ja provades i que estan al nostre abast.

Viatja amb Pi

En el seu primer viatge, de Portugal a Mérida, després de deixar la seua llar en un llop ibèric, Pi descobrirà el món dels romans a Mérida, aprendrà un muntó de coses sobre animals silvestres i resoldrà complicades endevinalles per a eixir de més d’un destret. Tot un món d’aventures t’esperen si t’animes a viatjar amb ell. A què esperes?
Nuestra llamada salvaje
Richard Louv explora els poderosos i misteriosos llaços de la coexistència humà-animal i com poden transformar la nostra vida mental, física i espiritual, i servir com a antídot contra la creixent epidèmia de solitud humana creant l’empatia necessària per a preservar la vida en la Terra.

Coneix de primera mà tot el que podem fer per tu