Close

INTERPRETA APOSTA PER LA NOSTRA LLENGUA

MOFI

INTERPRETA NATURA COMPROMESA AMB L'ÚS DEL VALENCIÀ

La Conselleria de Educació, Cultura i Esport en Resolució de 22 de juny de 2020 ha convocat les subvencions per al foment del valencià per a les institucions, entitats i associacions sense finalitat lucrativa i per a les persones jurídiques públiques i privades que realitzen projectes singulars de foment del multilingüisme en l’àmbit social.

Interpreta Natura com a associació sense ànim de lucre està compromesa amb la participació de la societat civil, a més de l’ús del valencià, així qualsevol iniciativa que es plantege per a impulsar i fomentar l’ús del valencià en tots els àmbits de la societat valenciana i especialment entre les poblacions més joves.

LA LLENGUA VALENCIANA UN BÉ COMÚ PER DEFENSAR

Els nostres principals objectius són la conservació del patrimoni natural i cultural a través de la interpretació del patrimoni. Així per a nosaltres el valencià i la cultura valenciana és un bé comú que hem de defensar.

ACTIVITAT PROPOSADA, PROGRAMA, PROPOSTA…
Interpreta en valencià és un projecte que vol donar continuïtat al projecte executat per aquesta entitat l’any passat, on va tindre una gran participació amb més de 1500 participants directes, especialment en la població escolar.

Des de l’associació s’ha optat per dues línies de treball:

– Promoció interna de la llengua dins de l’associació (Cartells, WEB, Marxandatge, etc.).

– Activitats de foment a la lectura entre els més joves (Interpretació, tallers, lectura, concurs, …), estos es realitzen en espais a l’aire lliure, seguint els llibrets produïts que es regalaren als col·legis en els espais naturals en concret. Interpreta Natura en l’actualitat està treballant en tots els àmbits la reconnexió amb la naturalesa i en especial en els més jóvens

IMG 6888

Interpreta Natura porta treballant quatre anys amb col·legis i col·lectius a nivell dels municipis com a associacions, clubs de lectura, etc., de tota la Comunitat Valenciana, mitjançant tècniques d’interpretació teatralizada fomentant el respecte i la conservació dels valors naturals i culturals dels territoris més propers, així creiem que hem d’embarcar-nos en aquesta nova aventura, una aventura que ha de portar Interpreta en Valencià.

INTERPRETA MOTIVA A MÉS DE 1000 USUARIS PER LA LECTURA EN VALENCIÀ.

INTERPRETA MOTIVA A MÉS DE 1000 USUARIS PER LA LECTURA EN VALENCIÀ Mou a més 1000 usuaris a motivar-se per la lectura en valencià i al respecte i el foment de la llengua com un patrimoni.

a) Activitats que tinguen com a objectiu afavorir, difondre i promoure l’ús del valencià i la cultura valenciana en general
b) Edició de material de difusió

RETOLACIÓ EXTERIOR I INTERIOR DE L’ENTITAT

MATERIAL DE MARXANDATGE

PÀGINA WEB EN VALENCIÀ

IMPACTE EN LA POBLACIÓ

L’impacte de la campanya és total de tota la Comunitat Valenciana ja que a<br /> més de que els centres on es desenvolupen les activitats són de les tres províncies, també els llocs triats ho són.e) Activitats de foment de la lectura en valencià:

ANIMACIÓ LECTORA ALS PARATGES NATURALS

Després de l’èxit de les activitats de foment a la lectura del passat any amb la
campanya Viatja en Valencià on van participar més de 1.500 destinataris, enguany volem afermar el programa de animació lectora en la natura i en especial en el paratges naturals mes locals.
Tambe seguim amb les representacions teatrals del llibre “Viatja amb Pi”,
destinades tant als col·legis com col·lectius genèrics.
Però a més s’inclou al programa una nova iniciativa que és la lectura dels
llibrets de teatre de la campanya “Teatre al paratge”. En la campanya “Teatre al paratge” s’han triat 3 paratges naturals municipals, un per província. Es repartirà a cada col·legi o col·lectiu un llibret imprés i la resta del grup podrà descarrrega-ho via internet en pdf, una vegada llegit podran participar de l’obra de teatre que tindrà lloc en el paratge.
És una interpretació in – situ i en valencià, però anteriorment els usuaris han
llegit el llibret. La campanya “Teatre al paratge” a més de ser una activitat de foment a la lectura, acosta als més joves als espais millor naturals millor conservats dels municipis valencians.
mapacast

GALERIA D'IMATGES

Related Posts