Descobreix el poder del voluntariat

Sé part del canvi i deixa empremta

Una part molt important de la família Interpreta és la seua comunitat de voluntaris i voluntàries, d'ací i de tota Europa.

Ells i elles ens ajuden a fer realitat aqueixos projectes —una mica bojos a vegades— que se’ns ocorren per a donar una millor resposta als reptes als quals ens enfrontem com a associació dedicada a la conservació del patrimoni natural i cultural.

Innovacions com la creació del grup Fire Leaders, per a la vigilància i prevenció d’incendis forestals des de casa, fan possible que qualsevol persona puga contribuir i protegir les nostres muntanyes.

prim secc reg
seg secc reg

Forest Lab y el Permabosc

El Forest Lab i el Permabosc són dues iniciatives de custòdia del territori on ens permetem explorar diferents mètodes per a recuperar terrenys i que la flora i la fauna autòctones puguen recuperar la seua llar. Sense l’ajuda dels grups de voluntariat, aquest treball seria impensable.
De la mà del Cos Europeu de Solidaritat (CES) també rebem a voluntaris i voluntàries de tota Europa en l’Alberg Bassa Barreta que gestionem a Vilamarxant. Aquests joves participen en activitats tan diverses com realització de tallers sobre reutilització i reciclatge o recuperació d’antigues basses de reg com a punts d’aigua per a fauna i flora.
logo cuerpo europ solid

Registra't al programa de voluntariat i no et perdes res.

T’informarem de cada projecte i tu decidiràs en què vols participar.