Close

¡¡¡ COMENCEM LA RUTA !!!

NaturNits!!! DESDE UN PUNT DE VISTA DIFERENT

Hui aquest article serà un poc diferent, será des d’un punt de vista d’USUARI, en el qual vos vaig a compartir l’experiència com a qualsevol de vosaltres que està vivint aquesta ruta.
El dijous van començar les NaturNits i va ser un ÈXIT TOTAL.

 

FONT DEL BARBER

DIJOUS DÍA 9 DE JULIOL 2020

 

A les 20:00 hores començarem amb el sopar en el Bar la Casella Centre Gastronòmic i Cultural, que per cert ens van atendre molt bé. Com us podeu imaginar el paisatge en el sopar no ha sigut típic, amb les vistes de la muntanya i la posta de sol ja van obrint camí cap a la nit.

IMG 20200713 135038

 

En acabar el sopar ens han fet la presentació dels monitors (important monitors que els agrada la naturalesa, que la viuen i per descomptat més que qualificats). Continuem amb l’explicació de com va funcionar la ruta i naturalment la foto de grup que no pot faltar…

¡¡¡Ara si, comencem la ruta!!!

Els que no heu vist la Casella a la nit degueu vore-la, és una experiència que no pot faltar, veure desde el camí com tens la ciutat a un pas i tens el privilegi de no estar en ella sinó amb la NATURALESA que ens rodeja, és un PRIVILEGI.
Els monitors van fer diverses parades per explicar dades curioses que no solen explicar en les excursions que ens serveixen per aprendre un poc més de l’entorn i fins i tot dels incendis.

IMG20200709214456 01

Les dades e informació que ens han aportat no tenen res a veure amb els que trobem als llibres, aquesta era curiosa i que se’t queda a la memòria.

 

I vinga… per a després poder contar als amics i tafanejar un poc!!!!

 

L’ambient entre tots ha sigut molt bo. Hem tingut l’oportunitat de comptar amb un company de viatge molt divertit, hem tingut un usuari que pràcticament ha format part de l’equip de monitors. Aquest amic ens ha donat el seu punt de vista, ens ha parlat de dades curioses i fins i tot ens ha contat xistes que sempre es troben a faltar. 

Una vegada hem aplegat a la Font del Barber els monitors ens han explicat el perquè ha plogut tant durant el confinament d’una manera particular en escena de monitors inclosa “si teniu l’oportunitat d’anar alguna de les rutes , degueu demanar que tornen a fer la demostració” ha estat molt divertida.IMG20200710001754

Per últim, hem fet uns minuts de silenci on ens hem assegut per escoltar la naturalesa. Segur que alguna vegada ho haureu fet, el que no sabem és interpretar cada so a què pertany.

Moltes vegades el so que creguem no és el que pareix!!!

 

 

 

 

Compartisc aquest punto de vista, perquè pugueu fer-vos una idea del que són les NaturNits, o millor dit, com funciona INTERPRETA NATURA en les seues RUTES!!!

 

Related Posts