Close

La memòria de 2021

INTERPRETANATURA MEMORIA 2021 V ANIVERSARI

No parem quiets!

Interpreta Natura va ser fundada en 2016 com una associació que volia donar a conéixer a la gent el valor cultural i natural que ens envolta i unir inquietuds i esforços. Uns inicis lents, però que ens van permetre créixer, observar i identificar els grans problemes que teníem com a societat.

 

2021

Ha sigut un bon any per a la nostra associació perquè ens ha permés afermar grans projectes i obrir noves vies per a cuidar del nostre patrimoni. Ens convertírem en socis protectors del Jardí de l’Albarda de FUNDEM, afermàrem la nostra estratègia de ruralitat amb permanència estable en la serra de Castelló, consolidàrem la marca Reconnexió amb la Naturalesa amb la iniciativa Guia d’acció municipal per a reconnectar les ciutats amb la naturalesa a través de les xiquetes i els xiquets, us rebem amb moltes activitats en l’Alberg Bassa Barreta de Vilamarxant i aprovàrem i visàrem el nostre Pla d’Igualtat.

Resum a un colp de vista.pdf

SOM QUI SOM, PER VOSALTRES!

Tot açò no seria possible sense la gent que ens ha acompanyat d’alguna manera durant aquest temps. Gent que està disposada a ajudar, fer difusió, col·laborar en les nostres activitats, a conéixer el nostre ecosistema i els problemes mediambientals.

El voluntariat que dia rere dia ha col·laborat en les tasques necessàries per a conservar la naturalesa i els participants de les activitats, que han volgut conéixer una mica més el món que ens envolta.

0
Beneficiaris
0
Projectes
325

Conservació del patrimoni

Amb dos convenis de custòdia de territori
8.264

Conscienciació, educació i salut

Amb 6 projectes importants endavant!
507

Turisme Local Sostenible

Un turisme enfocat a l'artesania, el patrimoni i la ruralitat.
815

Ruralitat

Lluitem contra el despoblament integrant-nos al territori i amb L’Escola Rural Activa com a projecte innovador.
3.225

Editorial

Podem destacar la creació d'un munto de recursos ludics i gratuïts i un quadern per a mestre "Llavors pel futur"

Ací vos deixem la memòria completa!

MEMORIA 2021

Related Posts