Close

El projecte “A Peu de Poble” premia pel seu compromís amb el territori i la emprenedoria

CaixaBank Logo Horitzontal RGB Fons blanc 2

El projecte “A Peu de Poble” premia a quatre persones de la comarca pel seu compromís amb el territori i a favor de la seua emprenedoria

A Peu de Poble és un projecte impulsat per CaixaBank que busca la creació d’espais de participació, formació i intercanvi de sabers entre les noves famílies pobladores i el teixit social del poble amb l’últim objectiu d’afavorir l’emprenedoria i fixar població en el territori.

 

Hashtag Accion Social RGB fondo blanco

CaixaBank i Interpreta Natura premien quatre iniciatives emprenedores a la comarca.

Interpreta Natura ha resolt l’edició d’emprenedoria rural amb la selecció de quatre persones situades en el municipi de Vall de Almonacid. Cadascuna d’elles rebrà una ajuda de 1000 euros. Esta iniciativa està impulsada per CaixaBank que, amb el seu programa Terra d’Oportunitats, vol reforçar el seu compromís amb els entorns rurals, a través de la col·laboració amb els Grups de Desenvolupament Rural.

Els projectes guanyadors han sigut seleccionats per la Junta Directiva de Interpreta Natura, entre totes les candidatures valorades, seguint criteris de capacitat de fixació de població en el territori i garantia dels serveis bàsics del poble.

Les persones seleccionades han sigut dues noves famílies que s’han empadronat per a desenvolupar les seues vides en este xicotet poble que afronta una forta tendència a la despoblació. Totes dues famílies aposten per romandre en el municipi i poder desenvolupar les seues activitats econòmiques en este.

A més, s’ha seleccionat una família que fa un gran esforç per portar diàriament al seu fill al col·legi de la localitat garantint els serveis bàsics i evitant el tancament de l’aulari per falta d’alumnat.

Finalment, s’ha premiat al restaurant del municipi per la seua valentia a l’hora d’emprendre en un poble en risc de despoblació, el seu servei a la comunitat i el seu esforç per la posada en valor de varietats hortícoles tradicionals del municipi mitjançant l’elaboració i oferta de plats de temporada de manera gratuïta.

Etiqueta Tierra de Oportunidades CaixaBank Accion Social RGB

Related Posts