ADMINISTRACIONS

Interpreta Natura compta amb l’experiència de professionals en diversos sectors, tant de medi ambient com de turisme sostenible, volem deixar la nostra petjada en el territori i ajudar la societat a crear un món millor, per això oferim un ampli ventall de possibilitats formatives que abasten les nostres àrees de treball.

alzira
castello
cullera
gva2

Els cursos estan programats i dissenyats pel responsable de l’àrea en concret per a professionalitzar i garantir la màxima qualitat del curs, a més, gestionem la certificació i el disseny de materials didàctics.

formativa

Des d’Interpreta Natura s’ofereix l’assistència tècnica necessària per a l’elaboració i execució de projectes i solucions per a la posada en valor dels recursos del territori. Sempre a través de la participació i comunicació ciutadana i la deguda coordinació amb les administracions competents.

asistenciatecnica

Declaració i gestió de Paratges Naturals Municipals

  • Redacció de la Memòria Justificativa i Document Normatiu
  • Redacció d’un Pla de Gestió o Pla d’Ús Públic (*PUP)
  • Elaboració d’ordenances d’ús públic

Elaboració de documents tècnics
Redacció de plans i projectes per a la millor gestió ambiental. Inventaris faunístics i botànics. Projectes de turisme sostenible.

Horts urbans i ciutats comestibles
Creació i assessorament en el projecte d’hort urbà a través d’experts en agricultura orgànica. Disseny del projecte, normativa, cursos d’iniciació i materials didàctics.

Redacció i tramitació de sol·licituds per a subvencions
Elaboració de les memòries necessàries per a l’obtenció d’ajudes destinades al disseny i manteniment de senderes, iniciatives mediambientals, conservació del patrimoni natural i cultural, voluntariat i participació.

Des d’Interpreta Natura proposem el desenvolupament d’activitats i solucions per a la posada en valor del patrimoni natural i cultural del territori, on el ciutadà siga el principal actor de la conservació i protecció d’aquest.

comunicacion
arbol

Disseny d’itineraris guiats i d’auto-guiats

sol

Creació i realització de rutes teatraliztades

flor

Publicacions, guies i panells informatius

sun2

Organització de jornades i conferencies

mountain

Creació de campanyes de sensibilització ambiental

mount

Participació ciutadana i voluntariat

hoja

Solucions apps i web

ESTEM PREPARATS PER A DESENVOLUPAR EL TEU PROJECTE