Close

Jornades NATURA I CULTURA PNM Sant Miquel (Vilafamés)

El pròxim 6 i 7 d’octubre se celebraran les Jornades entorn al Paratge Natural Municipal de Sant Miquel de Vilafamés.

jornada vilafames
Programació Natura i cultura Vilafamés

Patrimoni etnològic, ciutadania, cultura i natura han evolucionat de la mà durant centenars d’anys fins als nostres dies. És la nostra herència, és el nostre patrimoni, però aquestes petjades s’estan esborrant darrere de nosaltres. És per això que administracions i associacions hem de dirigir les nostres accions presents i futures a l’aprofitament i conservació d’aquests recursos.

El pròxim cap de setmana del 6 i 7 d’octubre tenim una oportunitat perfecta per a això. Els esdeveniments organitzats tindran lloc a l’Edifici Cultural 4 de Vilafamés i a l’Ermita de Sant Miquel situada al PNM del mateix nom. A continuació introduïm breument els esdeveniments als quals podreu assistir, tots ells gratuïts.

Xarrades i ponències:

– PRESENTACIÓ. A les 10 del matí arrancarem motors.
– CONSERVACIÓ DEL PATRIMONI NATURAL. Ponència a càrrec de la Unió de Llauradors sobre la problemàtica i conservació entorn a les oliveres mil·lenàries.
– CONSERVACIÓN DEL PATRIMONIO CULTURAL. Ponencia a cargo de la Asociación d’Amics de l’Ermita de Sant Miquel a cerca de la acción ciudadana como parte fundamental en la conservación del patrimonio.
– POSADA EN VALOR DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA. Ponència a càrrec de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies sobre el patrimoni històric com a recurs.

Visites teatralitzades:

Per si això fóra poc, dissabte i diumenge realitzarem dues visites teatralitzades a l’Ermita de Sant Miquel. Mitjançant aquestes entretingudes activitats podràs conéixer els valors culturals, històrics i naturals més rellevants de la cultura comarcal.

CARTEL PNM SANT MIQUEL VILAFAMES
Testing fotogràfic

Testing fotogràfic:

Finalment, per als amants de la fotografia i la natura, el diumenge pel matí realitzarem un Testing fotogràfic de biodiversitat en la qual cada assistent s’armarà amb la seua càmera o telèfon mòbil per a capturar tantes espècies com siga capaç. Aquesta activitat és apta per a tots els públics ja que no és necessari tindre experiència prèvia en botànica o fotografia, tan sols ganes de gaudir d’un dia en plena natura. +info de l’esdeveniment. +info

2016 02 04 09.29.00
Fotografía de aficionado.

Para obtener más información podeis contactar con el Ayuntamiento de Vilafamés o llamando al 96 201 83 93.