Close

Seguim viatjant en valencià… la de coses que hem fet

Ja queda poc per a anar acabant aquest intens 2018 i volem explicar-vos en què va quedar aquella campanya que llançarem fa 10 mesos amb la qual volíem fomentar la lectura i els viatges en valencià.

Gràcies a una ajuda atorgada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, dins del seu projecte “Sempre teua, la teua llengua“, hem pogut donar-li un impuls extra a les nostres accions de foment de la lectura en valencià però seguint amb el nostre toc especial: “Viatja en valencià“.

Hem repartit exemplars de “Viatja amb Pi. 1 De Portugal a Mérida” per moltíssims col·legis de primària de la província de València perquè considerem que unix en una sola i divertida lectura: nous coneixements que reforcen l’après en classe sobre patrimoni natural i cultural, curiositat per tot quant ens envolta, aventures, educació en valors, ganes de viatjar… i, per descomptat, en valencià.

Seguim viatjant en valencià... la de coses que hem fet

Els escolars que han passat per les nostres rutes teatralitzades interpretatives han disfrutat de:

  • Un viatge a la prehistòria amb Belluset en el Paratge Natural Municipal La Cova Negra de Xàtiva.
  • Una aventura darrere dels passos d’un estraperlista de la posguerra en el PNM La Casella d’Alzira.
  • Un misteri medieval per resoldre en el PNM La Murta d’Alzira.
  • La cerca del Guardià de la Naturalesa perfecte en el paratge La Muntanyeta d’Alzira.

Però no han sigut menys els que han assistit a les nostres lectures teatralitzades on, de forma encara més directa, se’ls ha instat a preparar la seua motxilla de intrèpids viatgers i se’ls ha injectat el cuquet de la lectura de llibres de viatges en valencià.

Estem convençuts que la nostra obstinació i esforç han valgut la pena, només cal veure les fotografies per a adonar-se del seu total compromís. En la nostra galeria de fotos de Facebook trobareu més, però aprofitem per a deixar per ací unes quantes.Seguim viatjant en valencià... la de coses que hem fet

Seguim viatjant en valencià... la de coses que hem fet

Related Posts