Close

SAVIESA NATURAL. “Els ecosistemes vius garanteixen la salut humana”

Després de l’èxit de la 1a trobada de Xamans, Interpreta Natura organitza en col·laboració amb Fundació Caixa Burgos i La Traviesa Ediciones una nova Trobada on-line de “SABIDURIA NATURAL”:

 

“Els ecosistemes vius garanteixen la salut humana”

 

El passat 11 de maig, els personatges de Interpreta Natura van aconseguir reunir un nodrit grup de xamans en una trobada de Saviesa Natural.

 

Podeu llegir la síntesi d’aquesta trobada en el següent enllaç. Nota de premsa

O visualitzar el vídeo complet de la trobada punxant aquí. Trobada de Xamans.

 

Després de l’èxit, una llavor ha germinat a partir de les premisses amb les quals tothom va coincidir:

És necessari reconnectar amb la naturalesa en aquesta “nova realitat” mitjançant accions creatives que enpoderen a unes persones capaces de ser felices per a constituir així una Comunitat forta.

 

Si el passat 11 de maig un nodrit grup de savis i sàvies ens introduïen en la necessitat de suscitar en la societat la necessitat de reconnectar amb la naturalesa davant aquesta nova realitat, ara volem convidar-vos a aquesta segona trobada que pretén ja donar solucions. És moment d’actuar i per a això hem pensat que seguirem en el nostre afany de buscar i reunir savis i sàvies, fins i tot a alguns xamans i chamanes.

El pròxim 15 de juny a les 18 h. tindrem la 2a trobada de xamans. En aquesta ocasió ja serà monogràfica i amb un objectiu clar, donar una solució al problema de la pèrdua de la biodiversitat, recuperant així els beneficis dels ecosistemes amb elevada biodiversitat, per a garantir la salut humana des del punt de vista del fre a les Zoonosis.

A més, volem fer un pas cap a l’organització d’aquest moviment suscitat davant una clara realitat que ens imposa actuar. Us proposem crear un Foro de Participació, formada per persones, institucions i col·lectius. L’objectiu és treballar i provocar un canvi en les decisions polítiques i socials cap a una reconexión amb la naturalesa, on siguem presents tots i totes i aportem, en la mesura que siga possible, solucions per a provocar aquesta acció.

“El Fòrum per a la Reconexió amb la Naturalesa” (FORN).

PROGRAMA DE L’ENCONTRE. Dilluns, 15 de juny a les 18 h

– 18.00, Benvinguda i proposta de constitució del Fòrum per a la Reconexió amb la Natura (FORN).

– 18.15, Trobada SAVIESA NATURAL: “Els ecosistemes vius garanteixen la salut humana”.

Presenta i dinamitza: Miguel Ángel Pinto Cebrián. Educador i interpreti ambiental. Director de les Aules de Medi Ambient de la Fundació Caixa de Burgos:

  • Fernando Valladares Ros. Professor de Recerca del CSIC i de la Universitat Rei Joan Calros i comunicador científic.
  • Natacha Aguilar De Soto. Biòloga marina i especialista en cetacis profunds.
  • Alfredo Fernández Ojanguren. Professor de la Universitat d’Oviedo i membre de Geotrupes.

Podràs seguir l’esdeveniment en directe i compartir sala amb les persones expertes convidades a través de Meet o en directe a través les Xarxes Socials de Interpreta natura.

Inscriu-te a través d’aquest FORMULARI
Enllaç en directe Youtube

Enllaç en directe Facebook

Per a comentar y compartir l’event utilitza les Etiquetes Oficials: #ReconectarconlaNaturaleza y #SabiduríaNatural

Related Posts