Close

L’evolució d’Anzac

L’evolució d’Anzac

L'institut Jane Goodall ens conta com viuen aquests ximpanzés a santuario de Tchimpounga

Campanya Mobilitza’t per la selva

Una campanya que pretén donar una nova vida als mòbils inservibles, els quals els permet obtenir finançament per als cuidats i proteccions dels ximpanzés, de manera indirecta controlar la mineria il·legal que explota mà d’obra infantil, la caça furtiva i els conflictes bèl·lics provocats per interessos econòmics i polítics que produeixen milions de víctimes i refugiats a la República del Congo.

Si voleu conèixer més sobre aquesta iniciativa, podeu vore aquest article on ho contem tot. Mobilitza’t per la Selva

Ara anem a parlar sobre la nostra ximpanzé apadrinada Anzac i tot el que l’Institut Jane Goodall està fent a Santuario de Tchimpounga.

 

Qui és Anzac?

Per si és la primera vegada que ens sents parlar sobre Anzac et pose un poc en context…

Fa uns anys vam conèixer l’Institut Jane Goodall i tot que el estaven fent al Congo. Si no ho coneixes, et recomanem que et passe per la seua pàgina, és impressionant tot el que estan fent durant fa tants anys, de fet probablement hauràs vist la imatge i alguna notícia sobre la seua creadora Jane Goodall.

Una iniciativa la qual ens va encantar col·laborar, durant tot aquest temps hem anat enviant més de 120 mòbils. Però aquesta última vegada vam enviar més de 30 mòbils a la vegada, la qual cosa ens va permetre elegir un dels ximpanzés que necessitaven ajuda per apadrinar. Vam demanar la vostra opinió i finalment vam apadrinar a Anzac.

            Anzac, una xicoteta Ximpanzé que va perdre la seua familia i un braç a la vegada per culpa d’uns caçadors furtius, però prompte va començar a recuperar-se, fer amics i sobre tot viure feliç.

Des que la vam apadrinar, periòdicament ens envien un informe amb la seua evolució i totes les grans coses que estan fent al IJG, els quals volem compartir amb vosaltres.

Informe nº 30. Tensió amb Talian

La dinàmica del grup ha canviat, Talian, ha tingut conflictes amb els companys i ha augmentat les agressions amb els més vulnerables.
IJG INFORME 30

Related Posts