Close

ESCOLA RURAL TARDOR “VALL DE ALMONACID”

Escola rural activa = Escola viva

Durant el pont d'octubre hem estat treballant a Vall de Almonacid, dins de la campanya de promoció de l'escola rural = escola viva.

TALLER I HORT ESCOLAR.

Dia 8 d’octubre, Taller a l’escola rural de Vall de Almoncid. Herois per la salut i el clima. A la vesprada es va adecuar l’Hort escolar com un espai educatiu i comestible.

BOSCOLETA TARDOR.

Dia 9 d’octubre. Boscoleta de Tardor (destinada als xiquets i xiquetes de l’escola i uns altres de localitats pròximes).

BOSCOLETA TARDOR I ASSEMBLEA

Dia 10 d’octubre. Boscoleta de Tardor i a la vesprada assemblea d’associacions de Vall.

BOSCOLETA I FIRA.

Dia 11 d’octubre. Boscoleta de Tardor i a la vesprada fira d’associacions, on Interpreta Natura va participar en la fira amb activitats de divulgació d’estratègies de dinamització agroecològica en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

CASTELL DE ALMONACIR

Dia 12 d’octubre. Pujada al castell en família, amb la participació de l’Associació Cultural del Castell de Almonecir.

Totes les activitats s’han desenvolupat tenint en compte les mesures de seguretat a causa del Covid-19, han sigut molt ben acollides per la població local i els visitants, en la boscoleta, per exemple han participat 21 xiquets, en l’assemblea d’associacions han participat totes les associacions del municipi, en la fira han passat per l’estand de Interpreta Natura més de 120 persones i en l’activitat del diumenge han participat 60 persones en dos torns.

Hem de continuar motivant tant a la població local com a la resta de la població dels beneficis de l’escola rural, és un servei que s’ha de mantindre per a retindre la població en el territori.

Related Posts