Turisme Diputacio logo
logo-clau-f

El turisme de natura, l’ecoturisme o el turisme familiar, constitueix una modalitat de turisme molt respectuosa amb l’entorn. Per això, és un excel·lent complement a altres sectors com el turisme cultural, gastronòmic i fins i tot de “sol i platja”, contribuint així mateix a la desestacionalització de l’oferta turística pel fet que en cada estació es poden presentar els trets interpretatius (patrimoni natural i cultural, tant material com immaterial) de manera diferent.

“Turisme al Paratge, en Clau de F” és un producte que vol fer valdre els recursos naturals i culturals de cada territori i, de manera especial, tractarem temes relacionats amb la “clau de F” en cada territori. Les 5F són:

F de Feminisme. En reivindicar el paper de la dona en el seu entorn i el seu llegat a través de les històries que fem viure als turistes. Des d’Interpreta Natura es considera fonamental abordar la interpretació del patrimoni des d’una mirada feminista i transformadora que fomente la igualtat entre les persones.

F de Factible. De sostenible per al mitjà, tant social com natural, on es desenvolupa l’acció.

F de Felicitat. La que un visitant experimenta al gaudir d’una acció interpretativa.

F de Facilitar. La connexió emocional entre el turista i el patrimoni natural i cultural que està visitant i cal conservar.

F de Foment. De desenvolupament dels municipis i els territoris de manera sostenible i, especialment, aquells més desfavorits com és el medi rural que s’enfronta al despoblament i al repte demogràfic.

img-clau-f

Coneix de primera mà tot el que podem fer per tu