Close

Trobada de Xamans i la seua Saviesa Natural

La “nova realitat” des del punt de vista d’algunes de les persones més sàvies en els seus respectius camps.

La crisi que estem travessant reflecteix la necessitat de realitzar una profunda transformació de la consciència social. La realitat de l’egoisme i el benefici abans que les persones s’enfonsa. Una “nova realitat” fascinant es deixa entreveure davant nosaltres. Confiem en els nostres savis perquè ens guiïn cap a una societat més justa i una vida més plena com s’ha fet al llarg dels segles en milers de cultures.

Aprofita aquesta oportunitat per a compartir espai i dialogar amb aquest nodrit grup d’especialistes. Inscriu-te o segueix-los en streaming:

 

Enllaç a la retransmissió en directe (Streaming sense possibilitat de participar)

Hauràs d’introduir el correu chamanes@interpretayeduca.com

i la contrasenya – 12345678

 

(AFORAMENT COMPLET) Sol·licita compartir la trobada amb els XAMANS en Reunió de Meet

 

Davant aquesta situació Mirtillo ha organitzat a l’equip de cerca de la SAVIESA NATURAL, format per molts dels nostres personatges. Jordi i Magda, Pepa i Gaia i Evadne i fins al mateix Neptú s’han presentat voluntaris.

La missió:

Trobar als més savis i sàvies del nostre país, i més enllà si és necessari, per a convocar-los en una xerrada el dilluns dia 11 de maig a les 18:00h

Jordi, Magda y Manchitas. Exploradores de las Joyas de Castellón

 

Jordi i Magda han de tractar d’esbrinar com hauria afrontat aquesta “nova realitat” el xaman Félix Rodríguez de la Fuente. Per a això han demanat opinió als majors experts Odile Rodríguez de la Fuente i Benigno Varillas.

 

 

Pepa y Glops, guardianas de la historia y la naturaleza. Xàtiva

 

El segon tema que ens preocupa és com afrontem l’emergència climàtica en aquesta “nova realitat”. L’encarregat d’acostar-nos a aquesta resposta serà Millán Millán al qual acompanyarà María García de la Fuente a qui han trobat Pepa i Neptú, molt afectats pels canvis en el cicle de l’aigua.

 

 

Joan y Deva. Guardianes del equilibrio entre tradición y naturaleza

 

El medi rural, l’Espanya buidada sembla aliena a aquesta “nova realitat”. Per això, Joan l’agricultor s’ha proposat conversar amb els savis més lligats a la terra i al territori i té molt bones notícies! Ha convençut a  Jaime Izquierdo, Jesús Garzón, Lucía López. Exercirà de presentador Jorge Escudero.

 

 

Evadne. Manifestación de la Madre Tierra

Però Mirtillo està convençut que en la “nova realitat” necessitarem romandre lligats a la naturalesa més que mai. Per això ha enviat a Gaia i Evadne a la recerca dels majors especialistes en comunicació i sensibilització ambiental; Greg Traymar i Raúl de Tàpia presentats per Paqui Godino.

 

 

Finalment, l’agent Super Mandarina, com a líder de la lliga de l’agroecologia, ha sol·licitat la presència de Fernando Valladares que serà secundat per Miguel Ángel Pinto.

Mirtillo, el explorador

 

I tot moderat per Fede Llorca, President de Interpreta Natura.

 

 

 

Reunits els grans xamans, Interpreta Natura ha organitzat una trobada on-line, a través de Meet dilluns que ve 11 de maig a les 18:00 h per a tractar de resoldre el gran dubte. Com connectem amb la naturalesa en aquesta “nova realitat”?

Enllaç a la retransmissió en directe (Streaming sense possibilitat de participar)

Hauràs d’introduir el correu chamanes@interpretayeduca.com

i la contrasenya – 12345678

Related Posts