Close

Campaña #EcoEnCasa

Interpreta Natura llança una campanya perquè les famílies visquen un confinament saludable i sostenible. Això ens permetrà adquirir els hàbits del futur que faran de les nostres llars millors llocs per a la nostra salut i per la del Planeta.

El Covid-19 pot ser tan sols un avanç dels desastres naturals als quals ens veurem abocats. La majoria dels problemes ambientals als quals ens enfrontem actualment ja van ser predits per científics i ecòlegs fa 40 anys.

Aquest virus sens dubte influirà en la nostra visió de món i crec que tots coincidim que ho hauria de fer per millorar.

Des de fa més de dues setmanes el nostre domicili s’ha convertit a més en el nostre hàbitat principal. Cada un de nosaltres hem «creat» un ecosistema únic i adaptat al confinament. Estem vivint la limitació d’espai o l’escassetat de subministraments, dos dels grans problemes que es preveu portarà amb si el canvi climàtic.

Per aquestes raons i perquè s’està demostrant que si lluitem junts podem salvar qualsevol situació, anem a llançar la campanya #EcoEnCasa dirigida a que grans i petits puguem adquirir, d’una manera senzilla i divertida, uns hàbits saludables per al nostre cos, la nostra economia i el nostre planeta.

Tots els dilluns i dijous disposareu a través de les nostres xarxes socials d’una proposta perquè jugueu en família. A més els dimecres i dissabtes un expert en cada matèria es connectarà per regirar els vostres dubtes.

Les temàtiques seran:

  • Residus
  • Sostenibilitat
  • Biodiversitat
  • Nutrició
  • Agricultura

Podeu seguir-nos en les nostres xarxes social

https://www.instagram.com/interpretanatura/?hl=es

https://www.facebook.com/interpretaeduca/

També podem resoldre els teus dubtes a través del correu electrònic info@interpretayeduca.com

Related Posts